Contact
         Constantin Magureanu s-a nascut la 13 noiembrie 1967 , in localitatea Corabia , judetul Olt, reprezentand zona folclorica "Romanati" ( Valea Dunarii ). Este absolvent al Scolii Populare de Arta din Slatina. In perioada 1985 - 1987 , in timpul satisfacerii stagiului militar a activat in cadrul "Casei Armatei" din Craiova. In 1990 s-a angajat in cadrul Ansamblului Artistic "Doina Gorjului" din Tg-Jiu , apoi in anul 1992 la Ansamblul "Maria Tanase" , la Craiova , iar din anul 1995 revenind la Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului".
         In prezent Constantin Magureanu activeaza la ansamblul folcloric "Doina Oltului".
       Palmares:

 

  • 1986 - locul I la "Festivalul ostasesc" , Craiova
  • 1989 - marele premiu la Festivalul "Corabia de Aur" , Corabia , Olt
  • 1991 - locul II la Festivalul "Primavara bailesteana" . Bailesti
  • 1991 - debuteaza la Radio si Televiziune
  • 1991 - "Topul tinerilor interpreti" , Radio Bucuresti
  • 1998 - locul II la "Festivalul cantecului popular romanesc" , sectiunea solisti profesionisti
  • 2008 - Facultatea de Muzica Spiru Haret - Bucuresti